Pointstævne

Team Egedal / Ølstykke BTK

... her spiller vi bordtennis...

Pointstævner


SÆSON 18/19 - opdateres med datoer senere

Pointstævnerne afvikles på følgene datoer :


 

Se tid og sted i kalenderen. Læs evt. mere på oebtu.dk under Pointstævner - her finder I kredsinddeling og spilledatoer (når de er fastlagt).  Link til endeligt program  - følger senere

 

 


 


Generelt om pointstævner:

Pointstævner skal ses som en slags kom-i -gang-stævner, hvor alle deltagere er forholdsvis nye i sporten. Spillerne deles ind i 4 -6 grupper efter skønnet styrkeforhold. I grupperne spiller alle mod alle  (bedst af 5 sæt) . De to højest placerede  rykker op og de to lavest placerede rykker ned, så de ved næste pointstævne skal starte i en anden gruppe. De øvrige spillere bliver i gruppen til næste gang.


Har du mod på at deltage, skal du kontakte din træner. Det koster kr. 175,- at deltage (licens kr. 100,- og startgebyr kr. 75,-) og beløbet skal indbetales til klubbens konto. Husk at skrive spillernavn og pointstævne i teksten.


Pointstævner er det rigtige sted at starte for nye spillere. Man spiller rigtige kampe mod spillere, man ikke kender i forvejen og det lærer man som spiller en masse af.


Til afviklingen af stævnerne på hjemmebane får vi brug for forældrenes hjælp til at passe boden og til at stille baner op. Det er en god måde at komme i kontakt med andre bordtennisforældre på og plejer at være rigtig hyggeligt.


Se billeder fra sæsonens første pointstævne her 


Ølstykke BTK / Team Egedal BTK - Stengårdsskolen, 3650  Ølstykke